Case de vanzare Alba Iulia

Esti in cautarea unei case de vanzare in Alba Iulia? Alege casa care ti se potriveste din cele 3 tipuri de case disponibile in ansamblu rezidential GreenVille din Alba Iulia. Casa Integra, Optima si Armonia sunt adaptate perfect nevoilor moderne si intrunesc cele mai exigente standarde de calitate. Disponibile in trei suprafete si compatimentari diferite, aceste case sunt alegerea perfecta pentru oricine isi doreste o locuinta luminoasa si spatioasa. Ansamblul este sigur si linistit, amplasat la cateva minute de centrul orasului Alba Iulia.

Casele noastre dispun de spatii ample si confortabile la un pret accesibil. Avantajele constructiei sunt solutiile arhitectonice moderne, materialele de calitate si coeficientul termic clasa A.

Casele individuale sunt insiruite si grupate in calupuri, fiecare calup fiind constituit din 4 unitati. Proiectul GreenVille a fost gandit si realizat ca un ansamblu modern, adaptat nevoilor clientilor nostri. Ne dorim sa cream nu doar case, ci un stil de viata.

Pentru a te convinge de calitatea ansamblului nostru, contacteaza departamentul de vanzari si programeaza o vizionare. Colegii nostri iti stau cu amabilitate la dispozitie pentru orice informatii suplimentare.

case de vanzare alba iulia, casa optima, case de vanzare alba

Casa Optima este o locuinta ce dispune de o compartimentare inteligenta si zone functionale bine delimitate, oferind un cadru intim si primitor.

MAI MULTE DETALII

case de vanzare alba iulia, casa integra, case de vanzare alba

Casa Integra este o casa cu arhitectura moderna, in care spatiile interioase eficient proportionate, confera linistea si confortul de care aveti nevoie.

MAI MULTE DETALII

case de vanzare alba iulia, casa armonia, case de vanzare alba

Casa Armonia este o locuinta care intruneste toate calitatile caminului ideal , oferind un spatiu generos si conditii optime pentru confort si relaxare.

MAI MULTE DETALII