REGULAMENT CAMPANIE PROMOTIONALA

“La achizitia unei case cu avans de 50% pana la finalul anului, platim noi TVA-ul“ (“Regulamentul”)

15 Nov. 2018

1. Organizator
Vizionar Invest SRL, (“Organizator” sau “Vizionar Invest”), organizeaza Campania promotionala “La achizitia unei case cu avans de 50% pana la finalul anului, platim noi TVA-ul”, (“Campania promotionala”) ce se va desfasura conform prezentului Regulament, ale carui prevederi sunt obligatorii pentru toti Participantii la Campania promotionala. Regulamentul oficial este intocmit si facut public conform legislatiei aplicabile din Romania.

2. Perioada si Locul de desfasurare
Campania promotionala este organizata si se desfasoara, in perioada 15.11 – 31.12.2018, in conformitate cu prevederile prezentului Regulament pe www.greenville-alba.ro si la punctul de vanzare GreenVille Residence din Str. Cigas Nr.1, Alba Iulia.
Regulamentul promotiei este disponibil pe www.greenville-alba.ro. Participarea la Campanie include cunoasterea si acceptarea integral, expresa si neechivoca a acestui Regulament.

3. Mecanismul Campaniei promotionale
Campania promotionala se desfasoara in perioada 15.11 – 31.12.2018 si consta in acordarea unei reduceri de 5% din pretul de achizitie al unei case din ansamblul GreenVille Residence la achitarea unui avans de 50%. Oferta este valabila pentru primele 3 case vandute.

4. Dreptul de participare
La aceasta Campanie promotionala poate participa orice persoana fizica, rezidenta in Romania, cu varsta de peste 18 ani care respecta mecanismul Campaniei promotionale, (“Participantul”).

5. Protectia datelor personale
Organizatorul nu are ca scop strangerea si utilizarea datelor cu character personal in cadrul acestei Campanii promotionale. Organizatorul va pastra confidentialitatea cu privire la datele personale ale Participantilor la Campania promotionala si le va utiliza numai in scopuri stabilite prin Regulament.
Datele cu caracter personal colectate in cadrul acestei Campanii promotionale nu vor fi dezvaluite catre terti, cu exceptia Imputernicitilor Organizatorului si cu exceptia cazurilor in care Organizatorul trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare.
Prin participarea la Campania promotionala, Participantii confirma cunoasterea prevederilor prezentului Regulament si isi exprima acordul in privinta acestora si cu privire la includerea datelor personale in baza de date a Organizatorului in scopul Participarii la promotie.

6. Litigii
Eventualele litigii aparute intre Organizator si Participantii la Campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila, iar in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate in instantele judecatoresti competente din Romania.
Eventualele reclamatii legate de derularea Campaniei promotionale se vor putea transmite folosind datele prezentate in sectiunea Contact a site-ului www.greenville-alba.ro in termen de maxim 1 saptamana de la data luarii la cunostinta, cel mai tarziu de la data incetarii Campaniei promotionale. Dupa aceasta data, Organizatorul nu va mai lua in considerare nicio contestatie.

7. Limitarea raspunderii
Organizatorul isi rezerva dreptul de a exclude definitiv orice Participant la Campania promotionala care prin comportamentul fraudulos, afecteaza bunul mers al acesteia.

8. Regulamentul promotiei
Regulamentul este disponibil pe site-ul www.greenville-alba.ro. Participarea implica acceptarea irevocabila si neconditionata a prevederilor Regulamentului si obligativitatea respectarii acestora. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricand prevederile prezentului Regulament in masura in care se va impune acest lucru, cu conditia anuntarii modificarilor. Modificarile/forma modificata a Regulamentului intra in vigoare imediat dupa publicarea online. Regulamentul promotiei este intocmit in conformitate cu legile din Romania. In cazul nerespectarii prezentului Regulament, beneficiile din cadrul promotiei nu se vor acorda Participantilor.

9. Contact
Pentru mai multe informatii referitoare la Campania promotionala, va rugam sa ne scrieti folosind datele de contact din sectiunea Contact a site-ul www.greenville-alba.ro.