Proiectul va invita sa explorati optiunea casei ideale in Alba Iulia, in zona rezidentiala Orizont, situata la confluenta dintre agitatia citadina si linistea naturii, conform trendului imobiliar actual.

Casele noastre dispun de spatii ample si confortabile, solutii arhitectonice moderne, materiale de calitate, coeficient termic clasa A si nu in ultimul rand, un pret accesibil.

Casele individuale sunt insiruite si grupate in calupuri, fiecare calup fiind constituit din 4 sau 5 unitati. Proiectul GreenVille Residence, cu tot ceea ce ofera (case, drumuri, parc, utilitati), a fost gandit si realizat ca un ansamblu modern, adaptat nevoilor clientilor nostri. In acest fel, ne dorim sa cream pentru dumneavostra nu doar o casa, ci un stil de viata.

Reteaua moderna de apa si canalizare a fost prefigurata anterior demararii proiectului, prin construirea unei statii de pompare conectata la reteaua orasului, cu scopul evacuarii apelor menajere. Strazile noi si aerisite sunt prevazute cu iluminat public, hidranti si retea subterana pentru toate utilitatile necesare (Gaz, Electricitate, TV si Internet ).

GreenVille Residence ofera 3 modele de case, construite pe doua nivele, parter si etaj, pe o structura de zidarie portanta cu centuri, stalpi si plansee din beton armat. Peretii exteriori (30cm grosime) si interiori (12cm) sunt din caramida eficienta tip Termobloc de la Siceram. Tamplaria ferestrelor si a usilor exterioare este din PVC, 5 camere, Brugmann, cu geam de termopan 24mm Low-E 4+F4 (Argon). Instalatia sanitara si termica este din propilena iar termoizolatia exterioara din polistiren expandat EPS 80+ de 10cm grosime. Casele sunt acoperite cu tigle ceramice Siceram, iar planseul de peste etaj este izolat cu vata minerala de 20cm grosime.

Mentionam de asemenea ca fiecare acoperis este prevazut cu parazapezi, pentru a proteja locuitorii de potentiale caderi de zapada in lunile reci. Construite individual, casele au un rost de 5cm intre peretii caselor vecine si fundatii, iar acest spatiu este umplut cu un strat termo si fonoizolatie. Astfel, grosimea sistemului de pereti intre cele doua case insumeaza 55 cm grosime, evitandu-se astfel orice fel de transfer fonic intre case . Atentia pentru izolarea termica se regaseste si in alcatuirea pardoselii, ce contine polistiren expandat de 8 cm si cu o densitate 20, iar intre niveluri, un strat suplimentar de 3 cm de polistiren pentru o perfecta izolare fonica. Gasiti aici lista completa a materialelor ce intra in realizarea caselor.

In scopul sigurantei dumneavostre depline, pentru executia locuintei oferim garantie in conformitate cu legile si normativele in vigoare.

Calitatea, confortul si durabilitatea sunt aspecte-cheie ale intregului proiect GreenVille Residence.